Στο Ηράκλειο η Εθνική γυναικών
Έφτασε στην Κρήτη η «γαλανόλευκη».
Η αποστολή της Εθνικής γυναικών βόλεϊ ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από το Ηράκλειο.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προπονείται για τις επόμενες 13 μέρες στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, το οποίο πλέον είναι διεθνών προδιαγραφών.
H ενημέρωση του ΕΑΚΗ: «Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου (EAKH), καλωσορίζει την Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών στο Ηράκλειο.
Η Εθνική μας, θα κάνει στο «σπίτι μας», στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, την προετοιμασία της, για την συμμετοχή της στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα και αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή για μας, καθώς μετά απο δεκαετίες θα φιλοξενηθεί στο Λίντο, μια Εθνική ομάδα.
Καλωσορίζουμε επίσης στο Ηράκλειο, τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας Βαγγέλη Περόπουλο, ένα προπονητή που έχει αφήσει το στίγμα του στο βόλει του Ηρακλείου.
Να σημειωθεί εκ μέρους του ΕΑΚΗ, την αποστολή της Εθνικής, υποδέχθηκε, στο αεροδρόμιο, το μέλος του Δ.Σ. και πρώην αθλήτρια και προπονήτρια βόλει, Μαρία Παπαδάκη, η οποία αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του ΕΑΚΗ, με την Εθνική ομάδα και το πρόσωπο που θα φροντίσει να μην λείψει τίποτα στα κορίτσια της Εθνικής ομάδας, στο διάστημα που θα μείνουν στο Ηράκλειο».
