Στο Ηράκλειο η Εθνική Νέων Ανδρών

19:19 | 15/07/2021

Ξεκίνησε τη δουλειά στο Λίντο.

Από την Τετάρτη (14/07) βρίσκεται στο Ηράκλειο η Εθνική ομάδα μπάσκετ Νέων Ανδρών (U-20), η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο European Challenger που θα φιλοξενηθεί στα «Δύο Αοράκια» από 19 ως 24 Ιουλίου.

Το καλωσόρισμα του ΕΑΚΗ στη «γαλανόλευκη»: «Με μεγάλη τιμή και χαρά, το Εθνικό Αθλητικό κέντρο Ηρακλείου υποδέχεται στο Ηράκλειο και στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών (U-20), η οποία θα κάνει την προετοιμασία της, πριν μπεί στην μάχη των επίσημων αγώνων.

Κάθε παρουσία Εθνικής ομάδας στις εγκαταστάσεις μας, μας γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια. Οπως κάναμε στα κορίτσια της Εθνικής ομάδας βόλει γυναικών, έτσι και στα παιδιά της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Νέων Ανδρών, θα προσπαθήσουμε να διευκολύνουμε την προετοιμασία τους και να είμαστε κοντά τους σε ότι χρειαστεί.

Καλές προπονήσεις και καλά αποτελέσματα στα επίσημα παιχνίδια!

ΤΟ ΕΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το ΕΑΚΗ συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης για σωστή ηλιοπροστασία και πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

Αποδεχθήκαμε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, το αίτημα του ομίλου εθελοντών κατά του καρκίνου του δέρματος «Αγκαλιάζω» για την διεξαγωγή, ενημερωτικής εκδήλωσης και στο κολυμβητήριο του Λίντο, με θέμα «σωστή ηλιοπροστασία και πρόληψη του καρκίνου του δέρματος».

Η εκδήλωση , στην οποία θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ομιλητές θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/7 στις 11 π.μ. στο κολυμβητήριο Ηρακλείου. Είναι καθήκον μας να υποστηρίζουμε και να συμμετέχουμε σε τέτοιες προσπάθειες».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.