Στο Ηράκλειο το ΟΦΗ – Ολυμπιακός!

13:31 | 06/03/2018

Ανατροπή στα δεδομένα - την Παρασκευή (9/3 -15:00) στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί, τελικά, η εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού.

Το παιχνίδι είχε αναβληθεί στις 2 Δεκεμβρίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που δεν επέτρεψαν την προσγείωση της πτήσης του Ολυμπιακού στην πόλη της Κρήτης, είχε προγραμματιστεί για τις 9 Μαρτίου, όμως ο τόπος διεξαγωγής του άλλαξε δύο φορές. 

Αρχικά, όπως αναφέρει το waterpolonews, ήταν να γίνει στην έδρα του ΟΦΗ, όμως στη συνέχεια και λόγω της αναμέτρησης της 18ης αγωνιστικής μεταξύ των δύο ομάδων στον Πειραιά (10 Μαρτίου) τα δύο σωματεία είχαν φτάσει σε συμφωνία προκειμένου και οι δύο αγώνες να γίνουν στον Πειραιά, κάτι που είχε περάσει και στο σάιτ του ΣΕΔΥ.

Τελικά, όπως ανακοινώθηκε, αυτό άλλαξε και τελικά η αναμέτρηση θα γίνει στο Ηράκλειο δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του αθλήματος που ζουν στην πόλη να απολαύσουν την καλύτερη ομάδα της τελευταίας 25ετίας στην Ελλάδα και μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη φέτος.

Ο αγώνας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει το Σάββατο 10 Μαρτίου στον Πειραιά στις 14:30.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.