«Στο κάδρο» ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

10:30 | 02/03/2018

Μετά την αποθεραπεία της Τρίτης και το ρεπό της Τετάρτης, στον Εργοτέλη έχουν στρέψει πλέον για τα καλά την προσοχή τους στο κρητικό ντέρμπι της Δευτέρας με τον Κισσαμικό στα Περιβόλια.

Πέραν της πρώτης προπόνησης στην οποία πήραν μέρος όλοι οι παίκτες, στην κρητική ομάδα ξεκίνησαν και την ανάλυση του αντιπάλου. Ενός αντιπάλου βέβαια τον οποίο ξέρει καλά ο Εργοτέλης, όπως τον ξέρει βέβαια και αυτός. Η εξαιρετικά καλή πορεία που έχει κάνει μέχρι τώρα η ομάδα των Χανίων, έχει μπει στο επίκεντρο και την ανάλυση από το τεχνικό επιτελείο των κιτρινόμαυρων. 

Οι «μονομάχοι» της Δευτέρας (5/3) έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, όπως είναι ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας, ο αγωνιστικός ενθουσιασμός και η διάθεση για καλό ποδόσφαιρο. Η διαφορά στη βαθμολογία είναι μεγάλη και αυτό γιατί η ομάδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού, έχει προσαρμοστεί κατά πολύ καλύτερα στις συνθήκες, ανάγκες και ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος, από αυτήν του Εργοτέλη. 

Το θετικό για τους κιτρινόμαυρους είναι ότι πάνε στο ντέρμπι δίχως να έχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς μοναδικός δεδομένος απόντας θα είναι ο τιμωρημένος Λαδάς. Η καλή αγωνιστική εικόνα και ο βαθμός ετοιμότητας που έδειξε στην Καλλιθέα όταν κλήθηκε να αγωνιστεί ο Κατσιμήτρος, καθιστούν τη μοναδική απουσία που έχει ο Εργοτέλης, εύκολο να καλυφθεί. 

Η συνέχεια της προετοιμασίας του Εργοτέλη περιλαμβάνει την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (2/3).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.