Στο «κάδρο» ο Καρέλης

ΟΦΗ

Τα δεδομένα για τον ΟΦΗ όσον αφορά στη δύσκολη υπόθεση του ηρακλειώτη επιθετικού

Ο ΟΦΗ είναι ξεκάθαρο πως κινείται για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, που θα δυναμώσει αρκετά τη γραμμή κρούσης του.

Φημολογείται, μάλιστα, πως ενδεχομένως στον Όμιλο να προχωρήσουν σε δύο κινήσεις, αν και αυτό δε μοιάζει και τόσο εύκολο.

Όπως και να’ χει, τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει «σενάρια» που αναφέρουν ότι το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου προσπαθεί για την υπέρβαση με τον Νίκο Καρέλη.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους «κάδρο» τον… Έλληνα Χουλκ, που τη φετινή περίοδο αγωνίζεται στην Ολλανδία με τη φανέλα της Ντε Χααγκ.

Το ενδεχόμενο απόκτησης του κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, αφού πρώτα απ’ όλα ο κρητικός άσος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και για «τρέξει» το ζήτημα θα πρέπει ν’ αποδεσμευτεί, κάτι που ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο.

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του, ο Καρέλης βρήκε ποδοσφαιριστή «στέγη» στην Eredivisie. Έχει «γράψει» 6 συμμετοχές, ωστόσο δεν έχει πάρει φανέλα βασικού και στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του έμεινε στον πάγκο.

Οι πληροφορίες του Capitano.gr αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν κάνει διερευνητικές επαφές και υπάρχει εκατέρωθεν θετικό κλίμα.

Ο Καρέλης βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιριστή του ηλικία, αφού τον ερχόμενο Φεβρουάριο συμπληρώνει τα 29 του και δε μοιάζει αρνητικός να κάνει από τον τόπο του ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Στον ΟΦΗ φυσικά και θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους, καθώς πρόκειται για παίκτη με ποιότητα και προσωπικότητα, ο οποίος κάνει τη διαφορά.

Το επόμενο διάστημα, έτσι, θα είναι κρίσιμο και θα φανεί αν ο έμπειρος επιθετικός επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, μετά από αρκετά χρόνια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.