Σε καλοκαιρινό κάμπ του Παναθηναϊκού ο Καλαϊτζάκης

14:25 | 22/06/2018

Με τη συμμετοχή του Γιώργου Καλαϊτζάκη και του Λευτέρη Μποχωρίδη συνεχίστηκε για τέταρτη ημέρα η πρώτη περίοδος του Summer Camp της PAO BC Academy! 

Οι δύο διεθνείς αθλητές συνομίλησαν, φωτογραφήθηκαν και έπαιξαν με τα παιδιά με το κλειστό All Stars Arena του ΟΑΚΑ να γεμίζει χαμόγελα!!Οι νεαροί αθλητές του καλοκαιρινού camp της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είχαν την ευκαιρία, όπως πάντα, να κάνουν ερωτήσεις στους δύο αθλητές. 

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ρωτήθηκε πως έφτασε μέχρι την Α1, με τον αθλητή του Άρη Θεσσαλονίκης (και πρώην αθλητή του Παναθηναϊκού Superfoods) να απαντάει ότι ο μόνος τρόπος είναι η σκληρή δουλειά.

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Σε ερωτήσεις που δέχτηκε από τα παιδιά σχετικά με τους επόμενους στόχους του, ο «πράσινος» γκαρντ απάντησε ότι πιστεύει ότι μέσω της προπόνησης και της δουλειάς, ελπίζει ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα περίοδο ενώ τόνισε ότι ένας από τους στόχους του αποτελεί η συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών.

Οι δύο αθλητές αποχώρησαν καταχειροκροτούμενοι από τα παιδιά, τα οποία επέστρεψαν στο γήπεδο και στις δραστηριότητες του ΝΙΚΑΣ Summer Camp της PAO BC Academy» αναφέρει η σχετικη ενημέρωση της PAO BC Academy.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.