Στο «κόλπο» και η Σαμπντόρια για Γιακουμάκη - «χρυσό» συμβόλαιο του δίνει η Ουράβα

12:59 | 10/01/2023

Δημοσιεύματα από τη Βρετανία κάνουν λόγο για διπλασιασμό των αποδοχών στο συμβόλαιο που προσφέρει η Ουράβα στον Γιώργο Γιακουμάκη της Σέλτικ, ενώ στην υπόθεση αναφορικά με το μέλλον του Έλληνα επιθετικού εμπλέκουν και τη Σαμπντόρια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την «Express» στη Σκωτία, η ιαπωνική ομάδα προσφέρει διπλάσιες αποδοχές από αυτές που λαμβάνει ο 28χρονος στη Σέλτικ. Πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση μετακόμισης του στην Ασία, θα λαμβάνει περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Επιπλέον αναφέρεται πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στη σκωτσέζικη ομάδα ένα ποσό της τάξης των τεσσάρων εκατομμυρίων λιρών, ενώ αναμενόμενα θα αντιμετωπίσει «δυσκολίες» στην υπόθεση καθώς ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και σύλλογοι από Γερμανία και Ρωσία.

Επίσης γίνεται λόγος και για τη Σαμπντόρια ως υποψήφια για την απόκτηση του Γιακουμάκη, τονίζοντας πως η μεταγραφή του στη γειτονική χώρα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί υπό τη προϋπόθεση δανεισμού με οψιόν αγοράς, σε περίπτωση που η ιταλική ομάδα παραμείνει στη Serie A.

Ο Κρητικός σέντερ φορ δεν προτίθεται να συνεχίσει στους «κέλτες» έχοντας χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα από τον Φουρουχάσι, που κάνει τρομερά πράγματα με 15 τέρματα σε 19 ματς πρωταθλήματος.

πηγή: sport-fm.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.