Στο κολυμβητήριο Ηρακλείου ο Τσαπατάκης

14:39 | 18/10/2021

Έτυχε θερμής υποδοχής από τη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ.

Ο Κρητικός Χάλκινος Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης στο Τόκιο, Αντώνης Τσαπατάκης, βρέθηκε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου και δέχτηκε τα συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχει πετύχει στον αθλητισμό.

Η σχετική ενημέρωση: «Στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, βρέθηκε ο Κρητικός Χάλκινος Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης στο Τόκιο, Αντώνης Τσαπατάκης, για ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα και η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου τον υποδέχθηκε θερμά, για να τον συγχαρεί για όλα αυτά που έχει πετύχει στον αθλητισμό, με τη δύναμη της ψυχής του.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός και ο διευθυντής του κολυμβητηρίου Ηρακλείου Κώστας Σακαράκης, έδωσαν στον Αντώνη Τσαπατάκη, αναμνηστικά δώρα του ΕΑΚΗ και ο ίδιος τους ευχαρίστησε, ενώ τους έδωσε συγχαρητήρια για την σημερινή κατάσταση του κολυμβητηρίου Ηρακλείου, το οποίο είχε επισκεφθεί πριν απο 20 χρόνια και η αλλαγή, είναι εντυπωσιακή όπως ανέφερε ο Κρητικός Παραολυμπιονίκης.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός, ανέφερε για την συνάντηση με τον Αντώνη Τσαπατάκη, ότι “ο Αντώνης είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση και αποτελεί φάρο για τα νέα παιδιά. Με σκληρή προσπάθεια, με θέληση, κυρίως όμως με την δύναμη της ψυχής, του, δείχνει σε όλους, ότι τα πάντα είναι εφικτά, αρκεί να μην το βάζεις κάτω. Οι εγκαταστάσεις μας θα είναι πάντα ανοιχτές, για τον Αντώνη και είναι τιμή μας, να τον έχουμε κοντά μας”».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.