Στο ξενοδοχείο από σήμερα oι παίκτες της ΑΕΚ

09:57 | 05/04/2021

Σε ξενοδοχείο θα καταλύσει από σήμερα κι έως τον πρώτο ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, ύστερα από απόφαση της διοίκησης.

Η απόφαση ελήφθη μετά το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε χθες στο ΟΑΚΑ, όταν κάποιοι οργανωμένοι σταμάτησαν τους παίκτες και τους μίλησαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ την ίδια ώρα υπήρχαν πολλές απειλές για τους παίκτες από πολλούς φίλους της Ένωσης.

Στη διοίκηση ήθελαν να αποτρέψουν το ενδεχόμενο νέων αντιδράσεων, γι΄ αυτό κι επελέγη η λύση της απόσυρσης στον χώρο που καταλύει η ομάδα πριν από τους αγώνες της.

Ο στόχος προφανής και δεν είναι άλλος από την οργανωμένη μετακίνηση και όχι τις μεμονωμένες, αφού συν τοις άλλοις έτσι επιτυγχάνεται και καλύτερος συντονισμός.

Εντός της ημέρας αναμένονται και οι εξελίξεις για τον Μανόλο Χιμένεθ, που βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» και αναμένεται η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Βεβαίως, τα ενδεχόμενα δεν είναι παρά μόλις δύο, δηλαδή είτε να απομακρυνθεί άμεσα ο Ισπανός τεχνικός, είτε να έχει μια τελευταία ευκαιρία, όπως και οι παίκτες, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εναντίον του ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 7 Απριλίου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.