Στο Μαρτινέγκο ο Χατζηπαναγής!

17:08 | 25/08/2021

Σημαντική ημερίδα διοργανώνουν ο Εργοτέλης και η Περιφέρεια Κρήτης.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στο Μαρτινέγκο, θα παρευρεθεί και ο σπουδαίος Βασίλης Χατζηπαναγής, αλλά και ο καθηγητής προπονητικής Ακαδημιών Νίκος Φράγκου.

Η σχετική ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων»: «Σημαντική επιμορφωτική ημερίδα διοργανώνουν ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και η Περιφέρεια Κρήτης στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στις 17:00.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο Βασίλης Χατζηπαναγής ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ο καθηγητής προπονητικής Ακαδημιών Νίκος Φράγκου.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής θεωρείται από τους σπουδαιότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ενώ το 2003 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής από την ΕΠΟ για τον εορτασμό των 50 χρόνων της ΟΥΕΦΑ.

Ο βετεράνος άσος θα μιλήσει στους αθλητές της Ακαδημίας μεταφέροντάς τους κάποια από τα «μυστικά» του ποδοσφαίρου, ενώ θα μοιραστεί μαζί τους τις εμπειρίες του από την λαμπρή του πορεία στα γήπεδα, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στην Μικτή Κόσμου το 1984.

Στους αθλητές της Ακαδημίας θα μιλήσει και ο Νίκος Φράγκος ένας από τους πλέον επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου και θα αναφερθεί σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για την αγωνιστική τους πρόοδο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα γίνουν και αγώνες ποδοσφαίρου των τμημάτων της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.