Στο μυαλό του Σίμου

ΟΦΗ

Τα πλάνα του τεχνικού του ΟΦΗ για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού (17/09 - Capitano.gr - 20.00).

Η πρόκληση του Europa League βρίσκεται πλέον σε απόλυτη προτεραιότητα για τον Όμιλο και πρώτο εμπόδιο για τους «ασπρόμαυρους» είναι οι Κύπριοι, με την ελπίδα να μην είναι και το τελευταίο για την τρέχουσα σεζόν.

Οι «γαλανόλευκοι» έχουν αποκομίσει τεράστιες εμπειρίες τα τελευταία χρόνια από τις συνεχόμενες συμμετοχές τους στη διοργάνωση και φυσικά πρόκειται για ένα αρκετά δυνατό σύνολο.

Εκ προοιμίου το έργο του ηρακλειώτικου συλλόγου είναι υπέρ το δέον δύσκολο. Ο ΟΦΗ καλείται ν’ αφήσει πίσω τη «νωθρή» πρεμιέρα του στη Super League 1 και να επικεντρωθεί ψυχή τε και σώματι στην αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα.

Η αρχική ενδεκάδα του Ομίλου σε σχέση μ’ αυτήν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αναμένεται να έχει κάποιες αλλαγές.

Όχι πολλές, όμως φανέλα βασικού θα πάρουν ορισμένα νέα πρόσωπα. Όπως όλα δείχνουν, ο 42χρονος δεν προτίθεται να «πειράξει» την αμυντική του γραμμή.

Ο Βάτερμαν, δηλαδή, θα υπερασπιστεί την εστία του ΟΦΗ και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Στα μετόπισθεν υπάρχει και ο Σελίμοβιτς, ωστόσο η επιπλέον κούραση από τις υποχρεώσεις με το Λουξεμβούργο, αλλά και οι αρκετές χαμένες προπονήσεις με την ομάδα, τον καθιστούν μάλλον αουτσάιντερ.

Στα χαφ, τώρα, κρατάει τη θέση του ο Στάικος και στο πλευρό του θα έχει λογικά τον Μεγιάδο, που αντικαθιστά τον Σακόρ. Δεδομένη θεωρείται και η παρουσία του Νέιρα στο ματς, ωστόσο έχει ενδιαφέρον να φανεί αν αναλάβει τον οργανωτικό ρόλο, αντί του Ναμπί ή αν πάει στα «φτερά» της επίθεσης.

Είναι αλήθεια, βέβαια, ότι όποτε έπαιξε στα εξτρέμ ο 31χρονος βιρτουόζος, η απόδοση του δεν ήταν καθόλου καλή. Ο Άγγλος, από την πλευρά του, συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα του και αποτελεί ερωτηματικό αν πάρει άλλη μία ευκαιρία από το τεχνικό επιτελείο.

Σε περίπτωση που κάτσει στον πάγκο, και με δεδομένο το ότι ο Σαρδινέρο θα βρίσκεται στο ένα άκρο της επίθεσης, για το άλλο «μάχη» θα δώσουν ο Σολίς, που τα πηγαίνει πολύ καλά στις προπονήσεις, και ο Γρίβας. Στην κορυφή της γραμμής κρούσης, τέλος, θ’ αγωνιστεί ο Φιγκεϊρέντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ναζαρίνο, μπαίνεις…

Με Σελίμοβιτς η προπόνηση, αντίστροφη μέτρηση για Σόουζα

Την Τρίτη η επέμβαση στον Βαζ

Ο ΟΦΗ, ο Απόλλων, η ενδεκάδα και οι μεταγραφές

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.