Στο νοσοκομείο με κορωνοϊο ο θρυλικός Αλεμάο

11:53 | 15/06/2021

Ο παλαίμαχος μέσος της Νάπολι και της Εθνικής Βραζιλίας, Αλεμάο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί από την Covid-19.

Η πανδημία, η οποία συνεχίζει να μετρά θύματα στη Βραζιλία, δεν άφησε ανέγγιχτο ούτε τον πρώην αστέρα των «παρτενοπέι», ο οποίος χρειάστηκε να εισαχθεί σε νοσοκομείο στο Μπέλο Οριζόντε.

Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο τύπο, οι συνθήκες του Ρικάρντο Ροτζέριο ντε Μπρίτο, γνωστού και ως Αλεμάο, προκαλούν κάποια ανησυχία.

Η οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή έχει ήδη πληγεί από την πανδημία, καθώς έχασε τη μητέρα του και τις τελευταίες μέρες η σύντροφός του, οκτώ μηνών έγκυος, βρέθηκε επίσης θετική.

Ο Αλεμάο αφίχθη στην Ιταλία το καλοκαίρι του 1988. Έπαιξε τέσσερις σεζόν με τη φανέλα της Νάπολι, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ιταλίας όταν μαζί με Μαραντόνα και Καρέκα αποτελούσαν το «τρίο» των ξένων.

Επίσης, με εκείνη την ομάδα είχε πανηγυρίσει ένα Κύπελλο UEFA κι ένα ιταλικό Σούπερ Καπ. Ο αγώνας στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα, όταν χτυπήθηκε από ένα νόμισμα, ήταν αποφασιστικός για τον τίτλο, καθώς το επεισόδιο οδήγησε στη νίκη στα «χαρτιά».

Με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας έκανε 36 εμφανίσεις, κατακτώντας ένα Copa America

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.