Στο Παγκόσμιο χωρίς τον αγαπημένο της προπονητή

SMS

Σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση, ο ΣΕΓΑΣ... αγνόησε τον Άρη Βισκαδουράκη και έτσι η Ειρήνη Βασιλείου αναχωρεί για Ντόχα χωρίς τον προπονητή της

Έτοιμη για ακόμα μια σπουδαία διοργάνωση, είναι η Ειρήνη Βασιλείου. Η 29χρονη πρωταθλήτρια αναμένεται να αναχωρήσει την Τετάρτη (25/09) από το Ηράκλειο με προορισμό - αρχικά την Αθήνα - και στη συνέχεια την Ντόχα. Το πρώτο γκρουπ της Ελληνικής αποστολής, αποτελούμενο από τους Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, Τεντόγλου και Πριβιλέτζιο, αναχωρεί σήμερα (Δευτέρα - 23/9), αυτή την ώρα για Ντόχα,  ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, μαζί με την Ειρήνη, θα αναχωρήσουν το μεσημέρι της Τετάρτης (25/09).

Όμως, και αυτό το μεγάλο ταξίδι η Ειρήνη Βασιλείου θα το κάνει μόνη, χωρίς τον προπονητής της. Όπως συνέβη και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016, στο Παγκόσμιο του 2017 στο Λονδίνο, έτσι και τώρα ο ΣΕΓΑΣ δεν δίνει το δικαίωμα σε έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές της χώρας, να βρεθεί στο πλευρό της κρητικοπούλας πρωταθλήτριας. 

Το γεγονός αυτό έχει στεναχωρήσει ιδιαίτερα τον Άρη Βισκαδουράκη ο οποίος σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση δεν παίρνει το... εισιτήριο, όπως και την Βασιλείου η οποία είναι μια από τις 9 αθλήτριες που θα ταξιδέψει στη Ντόχα και δεν θα έχει δίπλα της τον άνθρωπο που εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλο. 

Αντίθετα, στην Ντόχα με δύο αθλητές (Φραντζεσκάκη - Αναστασάκη), θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου και ακόμη 5 Έλληνες προπονητές.

Ο ΣΕΓΑΣ, ακολουθεί και σε αυτό το Παγκόσμιο την... συνταγή του 2017, αδικεί για ακόμα μια φορά την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, της στερεί το δικαίωμα να αγωνιστεί με τις βέλτιστες προϋποθέσεις ενώ δείχνει έλλειψη σεβασμού σε έναν άνθρωπο που έχει δώσει τα πάντα στα ταρτάν της Κρήτης και της χώρας. 

Άραγε δεν θα μπορούσε να ήταν ο 7ος προπονητής στην αποστολή; Σε μια αποστολή που αριθμεί συνολικά 15 αθλητές...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σπουδαίες διακρίσεις με κρητική υπογραφή!

Η φωτογράφηση της Ειρήνης και η αισιοδοξία της Εθνικής ομάδας

H Eλληνική λίστα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Η Ειρήνη Βασιλείου «έκλεισε θέση» για τη Ντόχα

Το χαμόγελο της Ειρήνης τα «λέει» όλα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.