Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα η Αγγελική Αλεξάκη

10:01 | 09/07/2018

Η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια Αγγελική Αλεξάκη του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +60kgr και πήρε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο 2018

Το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Πάλης στην Άμμο 2018 και η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια Αγγελική Αλεξάκη του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +60kgr και πήρε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο 2018 που θα διεξαχθεί στην Τουρκία στις αρχές του Οκτώβρη.

«H προετοιμασία της Αγγελικής με διπλές προπονήσεις μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού συνεχίζεται με στόχο τις δύο διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που θα γίνει σε λίγες μέρες στην Ρώμη (30 Ιουλίου με 7 Αυγούστου) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο τον Οκτώβριο στην Τουρκία. Πολλή δουλειά, μεγάλοι και δύσκολοι οι στόχοι. Πρόκληση και για την Αγγελική και για μένα.», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» κ.Δεσκουλίδης Παράσχος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.