Στο Παγκρήτιο ο Μάγκετ Σάμι

SMS
17:05 | 22/04/2018

Στις εξέδρες του Παγκρητίου σταδίου όπου και παρακολουθεί την αναμέτρηση του Εργοτέλη με την ΑΕ Καραϊσκάκης, βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της κρητικής ΠΑΕ Μάγκετ Σάμι.

Ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη έφτασε στο Ηράκλειο στις 4:30 το απόγευμα και αμέσως μετέβη στο Παγκρήτιο, όπου αφίχθη λίγο μετά την έναρξη της αναμέτρησης της ομάδας του για την 27η αγωνιστική της Football League. Η παρουσία του ήταν απροειδοποίητη, καθώς μόνο οι άμεσοι συνεργάτες του γνώριζαν το ταξίδι του στο Ηράκλειο. 

Το πόσο θα παραμείνει είναι προσώρας άγνωστο, πάντως θα έχει έναν «βραχνά» λιγότερο, καθώς η ομάδα του στην Αίγπυτο η Γουέντι Ντέγκλα, κατάφερε και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Α’ κατηγορία. Αυτό που απασχολεί την παρούσα στιγμή τον Σάμι δεν είναι άλλο από την πώληση της Λιρς. 

Μόλις καταφέρει να απεμπλακεί από την ομάδα του Βελγίου, τότε η παρουσία του στο Ηράκλειο θα είναι συχνότερη, έως μόνιμη. Παράλληλα θα εντείνει τα σχέδιά του για τις άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που θέλει να κάνει στο νησί. 

Τελευταία φορά όπου ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας είχε παρακολουθήσει από κοντά τον Εργοτέλη, ήταν στο ματς της 15ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου η κρητική ομάδα είχε νικήσει 1-0 με γκολ του Κάιπερς στο 43'.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.