Στο Παγκρήτιο το φιλικό του ΟΦΗ για τους σεισμόπληκτους - Οι λεπτομέρειες

17:03 | 04/11/2021

Η επισπορά στο «Γεντί Κουλέ» φέρνει στο Παγκρήτιο το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα την επόμενη Παρασκευή

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη ΟΦΗ και ΟΠΑΠ ανακοίνωσαν φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου.

Το φιλικό θα γίνει στο Παγκρήτιο και όχι στη φυσική έδρα του ΟΦΗ λόγω του ότι εδώ και καιρό έχει προγραμματιστεί επισπορά στο χορτάρι του «Θ. Βαρδινογιάννης» αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (για να είναι έτοιμο για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, με τον Ιωνικό).

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες για το συγκεκριμένο φιλικό της επόμενης Παρασκευής 12 Νοεμβρίου, θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ και τα εισιτήρια θα πωλούνται και ηλεκτρονικά και από φυσικά σημεία πώλησης μέσα στην πόλη του Ηρακλείου. Όποιος θέλει θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ακόμα και πιο ακριβό εισιτήριο (έως και 30 ευρώ) για να στηρίξει όσους επλήγησαν από τους σεισμούς, αλλά οι θέσεις στο γήπεδο θα είναι ίδιες είτε δώσει κάποιος 10 είτε 30 ευρώ. Απλώς δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να βοηθήσει περισσότερο για τους σεισμόπληκτους.

Επίσης, η φιλική αναμέτρηση θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη, από την Cosmote, η οποία έχει τα δικαιώματα του ΟΦΗ.

Τι επόμενες μέρες, πιθανότατα την Παρασκευή, θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία του Ομίλου με τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλικού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.