Στο Ρωμανό διέψευσαν το θέμα που οι ίδιοι δημιούργησαν

15:32 | 16/04/2019

Αφού πρώτα οι ίδιοι δημιούργησαν θέμα, με τις δηλώσεις του γραμματέα, Γιώργου Μπαλτζάκη, στη συνέχεια προχώρησαν σε ανακοίνωση για να διαψεύσουν, βρίσκοντας ως εξιλαστήριο θύμα τις ιστοσελίδες.

Ο λόγος για τον Ρωμανό και την απόφαση ορισμού του τελικού κυπέλλου ΕΠΣΗ. Θυμίζουμε, ότι με τοποθέτησή του ο γραμματέας του Δ.Σ. Ρωμανού εξέφρασε την αντίθεσή του με τον συγκεκριμένο ορισμό. Λίγο αργότερα, προφανώς αντιλαμβανόμενη το μέγεθος που πήραν οι δηλώσεις του κ.Μπαλτζάκη, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας το τοπίο, προς αποφυγή παρεξηγήσεων... που οι ίδιοι δημιούργησαν, ή, για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, που ο γραμματέας του Δ.Σ. δημιούργησε.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Δ.Σ. του Ρωμανού Ελιάς δεν εξέδωσε καμία επίσημη ανακοίνωση κατά της ΕΠΣΗ και της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού. Ο Ρωμανός είχε ενημερωθεί από το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ για την ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου και είχε συναινέσει σε αυτήν. 
Ο πρόεδρος του Ρωμανού, Τζώρτζης Γεώργιος, υπογράφει την παρούσα ανακοίνωση προς αποφυγή παρεξηγήσεων και άσκοπων αναδημοσιεύσεων από διάφορες ιστοσελίδες, που ψευδώς δημοσιεύουν ότι ο Ρωμανός φέρεται κατά της ΕΠΣΗ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.