Στο τεχνικό τιμ της Παναχαϊκής ο Τριβιζαδάκης

09:48 | 18/07/2018

Ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης ανήκει πλέον στο τεχνικό τιμ της Παναχαϊκής, με τους Πατρινούς ν’ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο νεαρός προπονητής αφήνει το Ηράκλειο και γυρίζει σελίδα στην καριέρα του. Για 10 χρόνια δούλεψε στον Εργοτέλη, ενώ στη συνέχεια πέρασε από τις Μικτές ΕΠΣΗ για μια τριετία. Τη σεζόν 2016-2017, τέλος, ήταν προπονητής φυσικής κατάστασης του Ηροδότου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τριβιζαδάκη, Προπονητή Φυσικής Κατάστασης & Αποκατάστασης. Ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ και υπό παρακολούθηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος “Λειτουργική διαχείριση τραυματισμών σε αθλητές και αθλούμενους” ενώ έχει αποκτήσει το Δίπλωμα Προπονητικής UEFA A.

Από το 2004 έως και το 2014 εργάστηκε στον Εργοτέλη ως Γυμναστής στην Ομάδα Κ20 και ως Προπονητής των Τμημάτων Υποδομών. Από το 2014 έως το 2017 απασχολήθηκε ως Ενωσιακός Προπονητής της Ε.Π.Σ Ηρακλείου ενώ το χρονικό διάστημα 2016-2017 ως Προπονητής Φυσικής Κατάστασης στην ομάδα του Ηροδότου.

Δημήτρη, Καλώς ήρθες στην Ομάδα μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.