Στον «αέρα» η Γ' Εθνική

SMS

Μπάχαλο στον κρητικό όμιλο με τις ημερομηνίες, όλα ανοιχτά ακόμα και το κύπελλο ΕΠΣΗ!

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει τον αθλητισμό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και το βασικότερο είναι ότι από τη στιγμή που ουδείς γνωρίζει πότε θα καταλαγιάσει όλο αυτά, τα πάντα είναι στον «αέρα» με τις ημερομηνίες να πιέζουν.

Στη Γ' Εθνική για παράδειγμα, σε όλους τους ομίλους και δη στον κρητικό, το ενδεχόμενο να έχουμε πρόωρο τέλος είναι πιθανό. Απόφαση δεν υπάρχει ακόμα, εξάλλου μόνο η ΕΠΟ μπορεί να το αποφασίσει αυτό, αλλά είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έχουν «στριμωχτεί» τα πράγματα.

Στον 8ο όμιλο δεν είναι μόνο τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, αλλά είναι και το Κύπελλο ΕΠΣΗ που αφορά τη Γ' Εθνική, αφού στον τελικό έχει προκριθεί ήδη ο ΠΟΑ, ενώ είναι μία ανάσα να βρεθεί εκεί και ο Γιούχτας. Η ομάδα των Αρχανών έχει το προβάδισμα απέναντι στον ΠΑΝΟΜ από το πρώτο ματς, αλλά η ρεβάνς δεν έχει γίνει μετά την αναβολή λόγω του προβλήματος στον πυλώνα στον Δήμο Χερσονήσου. Έτσι, ουσιαστικά στο Κύπελλο εκκρεμούν δύο αγώνες και σίγουρα είναι άγνωστο πότε αυτοί θα γίνουν. Ειδικά ο τελικός Κυπέλλου.

Σε αυτό προσθέστε, φυσικά και τα πλέι οφ και πλέι άουτ. Αμφότερα τα μίνι πρωταθλήματα είναι στην αρχή τους, έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας, αλλά δεν πρόκειται να... πιάσουμε καλοκαίρι για να τελειώσουν. Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν αποφασιστεί πρόωρο τέλος με την κατάσταση να διαμορφώνεται με την παρούσα φάση. Δηλαδή πρώτο την Επισκοπή και τελευταίο τον Ρεθυμνιακό.

Όλα αυτά είναι σκέψεις και μάλιστα σοβαρές. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική, απλώς τονίζουμε πώς έχει η κατάσταση. Εξάλλου, από τη στιγμή που το πρόβλημα είναι συνολικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλες τις διοργανώσεις, είναι λογικό να «χτυπήσει» την έτσι κι αλλιώς «πολύπαθη» Γ' Εθνική.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.