Στον «αέρα» το Δουβλίνο για το Euro

08:53 | 08/04/2021

Η UEFA περιμένει τα πλάνα των 12 πόλεων που θα διοργανώσουν το Euro όσον αφορά την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα, αλλά ήδη κάποιες πόλεις αδυνατούν να εγγυηθούν άνοιγμα των γηπέδων.

Μετά το Μπιλμπάο, ήρθε η σειρά του Δουβλίνου να δηλώσει αδυναμία για να εγγυηθεί πως θα υπάρχει η δυνατότητα για την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο που θα γίνουν οι αγώνες για το Euro.

Η Ομοσπονδία της Ιρλανδίας ενημέρωσε την UEFA πως δεν μπορεί να εγγυηθεί την παρουσία του μίνιμουν ποσοστού φιλάθλων στο «Aviva Stadium» όπου θα γίνουν οι αγώνες στο πλαίσιο του Euro. Οι Ιρλανδοί είναι αναφέρει πριν μερικούς μήνες πως θα παραμείνουν «οικοδεσπότες» μόνο αν επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων, κάτι που τώρα δείχνει να απομακρύνεται, λόγω των περιορισμών που ισχύουν στην χώρα για τον κορωνοϊό. Έτσι δεν μπορούν μέχρι την Παρασκευή να καταθέσουν το πλάνο που ζητάει η UEFA και που επιτρέπει παρουσία φιλάθλων σε ποσοστό τουλάχιστον 25% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Πλέον κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν πόλεις στις Σκωτία ή την Αγγλία να παίρνουν την θέση του Δουβλίνου.

Η UEFA από την πλευρά της αναμένεται να πάρει οριστική απόφαση για τις πόλεις που θα διεξαχθεί το Euro στις 19 Απριλίου, όσον αφορά το ενδεχόμενο κάποιες να μείνουν τελικά εκτός.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.