Στον αθλητικό εισαγγελέα το φύλλο αγώνα!

17:00 | 14/03/2020

Το θέμα που ανέδειξε το Capitano.gr, η αντίδραση των διαιτητών Λασιθίου και ο αθλητικός εισαγγελέας

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών ποδοσφαίρου Λασιθίου πήρε θέση για το σοβαρό θέμα που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες,και τα όσα έγραψε ο διαιτητής Γιώργος Ζερβάκης.

Μεταξύ άλλων καταδίκασε το γεγονός, ενώ τόνισε ότι το φύλλο αγώνος εστάλη στον Αθλητικό Εισαγγελέα όσο και στην Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών:

''Σαν Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λασιθίου, καταδικάζουμε το γεγονός της απρόκλητης και απροκάλυπτης επίθεσης σε βάρος Διαιτητή-μέλους μας από τον Αντιπρόεδρο και μέλος του Δ/Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου Ζερβάκη Γεώργιο που έγινε στο αγώνα πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Λασιθίου μεταξύ των ομάδων Λυβικός Κουτσουρά – Σκοπή Σητείας την Κυριακή 8-3-2020 στο γήπεδο Κουτσουρά. Περιμένουμε από τον Πρόεδρο και το Δ/Σ της Ε.Π.Σ.Λασιθίου να πάρουν ριζικές αποφάσεις και εμείς σαν Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λασιθίου στην προσπάθεια μας να διασφαλίσουμε το κύρος και την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου στο Λασίθι θα κινηθούμε νομικά, ενημερώνοντας και στέλνοντας το φύλλο αγώνος τόσο στον αθλητικό εισαγγελέα όσο και στη Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας.

Με εκτίμηση ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Γιανναδάκης Εμμανουήλ Ο Γεν. Γραμματέας Λιάγκος Θωμά''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καταγγελίες από διαιτητή στην Κρήτη: «Δεν σε γλιτώνει ούτε ο πατέρας σου»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.