Στον Ατρόμητο ο πρώην παίκτης του Πλατανιά

18:42 | 27/06/2018

Την απόκτηση του Κλαρκ Ενσικουλού για τα τρία επόμενα χρόνια ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχτεί το τέταρτο φετινό της μεταγραφικό απόκτημα για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, τον Clarck Nsikulu!

Ο 25χρονος Γάλλο-Κονγκολέζος επιθετικός αγωνιζόταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στον Πλατανιά έχοντας δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες με τις εμφανίσεις του, με τον προπονητή της ομάδας Νταμίρ Κάναντι μας να τον έχει ως πρώτο στόχο για τα άκρα της επίθεσης στη φετινή μεταγραφική περίοδο. Γι’ αυτό το λόγο υπήρξε και σκληρή διαπραγμάτευση τις προηγούμενες μέρες μεταξύ των δύο πλευρών και λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπήρχε για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Clarck Nsikulu βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Clarck Nsikulu έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με τον Ατρόμητο αφού αποτελεί μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Από την πρώτη στιγμή ο προπονητής της ομάδας, κ. Κάναντι μου έδειξε ότι με ήθελε και αυτό ήταν ένα από τα στοιχεία που με οδήγησε στον Ατρόμητο. Σημαντικό ρόλο επίσης έπαιξε η εξαιρετική οργάνωση της ομάδας και οι πολύ καλές εγκαταστάσεις που διαθέτει. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα».

Με τον Clarck Nsikulu να προσθέτει ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Ντιναμό Μπρέστ: «Ελπίζω να νικήσουμε και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Όλη η ομάδα έχει ως στόχο τη διάκριση στο Europa League και είμαι βέβαιος ότι θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση απέναντι στους αντιπάλους μας ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Την περσινή σεζόν ο Nsikulu αγωνίστηκε στον Πλατανιά έχοντας 29 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ. Αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης με τη δυνατότητα να παίζει και στα τρία άκρα γεγονός που εκτίμησε ιδιαίτερα ο Νταμίρ Κάναντι.

Θα φορέσει το νούμερο "10" στη φανέλα του.

Clarck Nsikulu welcome to Atromitos F.C.!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.