Στον Βόλο έσπασε το αήττητο του ΟΦΙ

16:06 | 27/10/2019

Ο ΟΦΙ προηγήθηκε στον Βόλο όμως ο τοπικός Ολυμπιακός κατάφερε να γυρίσει το ματς και να υποχρεώσει την ομάδα της Ιεράπετρας στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΙ ξεκίνησε την αναμέτρηση με τις καλύτερες προϋποθέσεις, εν τέλει υπέστη την πρώτη ήττα στην σεζόν και ο Ολυμπιακός την πρώτη του νίκη μετά από 5 αγώνες. Στο 15' ο Νίκος Κατσικοκέρης με ωραία προσπάθεια εντός περιοχής έκανε το 0-1 με τον ΟΦΙ να είναι καλός στο πρώτο διάστημα του αγώνα, όμως η άμεση ισοφάριση του Ολυμπιακού, μόλις στο 18' με τον Τσιάρα έφερε το παιχνίδια στα ίσια. Ισορροπημένος το α' μέρος, το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου, χωρίς τις μεγάλες φάσεις.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου μπήκε πιο δυνατά, εκμεταλλεύτηκε τον κάπως νευρικό ΟΦΙ και μόλις στο 51', ο Πόζογλου εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Καραγκιολίδη και κατέληξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια η ομάδα της Ιεράπετρας προσπάθησε να πάρει τα ηνία του αγώνα, ο Μάγγος προχώρησε σε δύο αλλαγές, όμως δεν τα κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα αφού δεν δημιούργησε - μέχρι - το φινάλε την μεγάλη ευκαιρία.

Σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΟΦΙ κάνει λίγες φάσεις ενώ δεν πετυχαίνει γκολ, μετά το 0-0 απέναντι στον Διαγορά την προηγούμενη αγωνιστική

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Στεφάνοβιτς, Ντούνης, Κουτσιανικούλης, Ράντι, Πόζογλου.

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Καραγκιολίδης, Καραγιάννης (64' Παπαδόπουλος), Χιντζίδης, Σέχου, Τζελεπής, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (73' Μέμος), Κατσικοκέρης, Μηνάς, Αναστασόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Live του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.