Στον Δέλλα καταλήγει ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Φαβορί όπως όλα δείχνουν ο Τραϊανός Δέλλας για τον πάγκο του ΟΦΗ.

Ο Πέπε Μελ αποτελεί παρελθόν και στον ΟΦΗ τρέχουν τις εξελίξεις για να έρθει άμεσα ο αντικαταστάτης του και να βρίσκεται στον πάγκο την επόμενη Δευτέρα στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Τραϊανός Δέλλας, όπως όλα δείχνουν, είναι το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ισπανό στον πάγκο του ΟΦΗ.

Πρόθεση του Μηνά Λυσάνδρου είναι να τρέξει το συντομότερο το θέμα του προπονητή για να έχει μπροστά του την εβδομάδα που μπαίνει για να δουλέψει με τους παίκτες και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας με τον Πανσερραϊκό στο «Γεντί Κουλέ». Έτσι, τη Δευτέρα είναι πολύ πιθανό να έχουμε τις οριστικές εξελίξεις και να προγραμματιστεί άμεσα το ταξίδι του Δέλλα στο Ηράκλειο.

Για τον Τραϊανό Δέλλα προφανώς έχει δώσει την έγκριση ο Μιχάλης Μπούσης, με τους δύο άνδρες να τους συνδέει στενή φιλία. Θυμίζουμε πως το 2021 σε συνέντευξή του στους Betarades ο Έλληνας τεχνικός είχε αναφερθεί στην οικογένεια Μπούση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μάικ είναι γιος του Δημήτρη και της Ελένης που είναι κουμπάροι μου. Αυτοί κι άλλο ένα ζευγάρι μας πάντρεψαν με τη Γωγώ. Είναι αυτοί που μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους χωρίς να μας ξέρουν όταν η γυναίκα μου διαγνώστηκε με καρκίνο και πήγαμε στην Αμερική. Πρόκειται για καταπληκτική οικογένεια, αυτοδημιούργητη. Έχουν αρχές. Ο Δημήτρης και η Ελένη έχουν 4 καταπληκτικά παιδιά, ένας εκ των οποίων ο Μιχάλης Μπούσης. Βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του, έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες του πατέρα του. Παραμένουν όλοι ταπεινοί, βοηθάνε πολύ κόσμο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.