Στον Γιούχτα ο γιος του Νίκου Νταμπίζα, Κωνσταντίνος

17:28 | 06/09/2025

Για δεύτερη φορά ο 25χρονος αμυντικός θα αγωνιστεί σε ομάδα της Κρήτης καθώς μετά την Επισκοπή, ανακοινώθηκε από τους Αρχανιώτες.

Η ανακοίνωση του Γιούχτα:

Η διοίκηση του Α.Ο. Γιούχτα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Νταμπίζα!

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 2000) αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Κωσταντίνος Νταμπίζας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της ΑΕΛ και ακολούθως στα αντίστοιχα τμήματα του Παναθηναϊκού με τον οποίο αγωνίστηκε στις ομάδες U15, U17 & U19 του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Αγγλική παίρνοντας αρχικά μεταγραφή στην Gateshead και εν συνεχεία στην Benfield

Τη σεζόν 2020/2021 επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Αστέρα Βάρης. Η συνέχεια της καριέρας του τον βρήκε στα γήπεδα της Super league 2 όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Β’ της Επισκοπής και της Παναχαϊκής. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του η Mάλτα όπου και αγωνίστηκε για λογαριασμό της Sirens FC.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας στις πρώτες του δηλώσεις με την φανέλα του Γιουχτα ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Το περιβάλλον, οι συνθήκες και το κλίμα είναι όλα ιδανικά για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.