Κομεσίδης: «Πιστεύω στην ομάδα»

16:46 | 25/05/2018

Συμφώνησε να συνεχίσει και του χρόνου με την Κρητική ομάδα ο 30χρονος αμυντικός

Ένας από τους πολύ σημαντικούς παίκτες του ΟΦΗ και... πολυθεσίτες της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου, συμφώνησε να συνεχίσει και του χρόνου στη Superleague.

Me 29 συνολικά παιχνίδια (27 σαν βασικός) ο Δημήτρης Κομεσίδης αγωνίστηκε κυρίως στη θέση του κεντρικού αμυντικού πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ. ''Σουπερλιγκάτος με τον ΟΦΗ μας και ο Δημήτρης Κομεσίδης!Μπράβο Δημήτρη'' έγραψε στο facebook η κρητική ΠΑΕ.

Στην επίσημη ανακοίνωσή για το θέμα, η κρητική ΠΑΕ τονίζει: «Ο Δημήτρης Κομεσίδης θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΟΦΗ και στην Σούπερ Λίγκ.

Ο 30χρονος  δυναμικός κεντρικός αμυντικός, είναι μέσα στις βασικές προτεραιότητες της τεχνικής ηγεσίας, σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, για την ομάδα που χτίζει ο ΟΦΗ για τη μεγάλη κατηγορία.

Η εμπειρία του και το πάθος του, είναι  σίγουρα χαρακτηριστικά, που θα χρειαστεί ο ΟΦΗ, στην Σούπερ Λίγκ.

Μια κατηγορία, την οποία ο Κομεσίδης γνωρίζει καλά, καθώς έχει αγωνιστεί σε αυτήν, στο παρελθόν με την Ξάνθη.

Ο Δημήτρης Κομεσίδης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της επιτροπής μεταγραφών Κώστα Καζανάκη, στην οποία και επιβεβαιώθηκε η συμφωνία, για να μείνει για ένα ακόμη χρόνο στην ομάδα μας».

Λίγη ώρα μετά την ανανέωση της παραμονής του, ο Δημήτρης Κομεσίδης σε δηλώσεις του στο ofi1925.gr, ανέφερε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Πρώτα στους συμπαίκτες μου, γιατί μείναμε ενωμένοι τον Ιανουάριο και καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα. Μετά στον προπονητή, που με πίστεψε και πιστεύει και στην ομάδα της Σούπερ Λίγκ. Στην διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Αλλά και στον κόσμο του ΟΦΗ για την αγάπη του. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι υπέροχος και βοηθάει πολύ την ομάδα».

Ο Δημήτρης Κομεσίδης συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον ΟΦΗ, αυτή τη φορά, όμως στη Super League, κάτι για το οποίο λέει: «Την έχω παίξει τρία γεμάτα χρόνια στην Ξάνθη, την κατηγορία αυτή. Δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Αν εξακολουθούμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε φέτος, θα πάμε πολύ καλά. Η ομάδα θα χρειαστεί κάποιες προσθήκες, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι υπάρχει η εμπειρία και ένας πολύ καλός κορμός. Είμαι σίγουρος, ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί».

Για το το να περιμένει ο κόσμος του ΟΦΗ από αυτόν τη νέα χρονιά, απαντά: «Αυτό που κάνω πάντα. Θα δίνω το 100% και ακόμα παραπάνω στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα, να πετύχει τους στόχους της».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.