Στον ΟΦΙ θέλουν να… μιλήσει ο εγωισμός

21:16 | 28/02/2019

Ο ΟΦΙ προετοιμάζεται ενόψει Παλαιόχωρας και θέλει να βγάλει… εγωισμό στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο σύλλογος της Ιεράπετρας με μήνυμα του στη σελίδα του στο Facebook τονίζουν πως άπαντες πρέπει να σεβαστούν τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά το μήνυμα: «Την Κυριακή ο ΟΦΙ υποδέχεται την Παλαιόχωρα. Πλέον όμως μικρή σημασία έχει ο αντίπαλος για τον ΟΦΙ. Σημασία έχει ο ίδιος ο ΟΦΙ. Ενας ΟΦΙ που στον πρώτο γύρο ήταν αήττητος και στον δεύτερο κάνει πορεία ομάδας υποβιβασμένης ήδη. Τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι ματς. Τα αίτια αυτής της καταστροφικής μετάλλαξης του ΟΦΙ σίγουρα θα είναι πολλά και σίγουρα φταίμε όλοι.

Αλλά πέντε αγώνες πριν την λήξη του πρωταθλήματος δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών. Ο ΟΦΙ ακόμα και έτσι, αν κάνει πέντε νίκες στα πέντε εναπομείναντα παιγνίδια θα βγει πρωταθλητής. Μόνο που αυτό, που φαντάζει αδύνατον με βάση την εικόνα της ομάδας στον δεύτερο γύρο, εξαρτάται πλέον από τον εγωισμό των παικτών και του προπονητή.

Δεν θα επιστρατεύσουμε σεβασμούς σε φανέλες. Δεν θα επιστρατεύσουμε σεβασμούς στον κόσμο που κατακλύζει κάθε Κυριακή το Βουζουνεράκειο και που την Κυριακή θα είναι πάλι εκεί. Θα επιστρατεύσουμε τον εγωισμό τους. Εχουν; Αν έχουν ας τον βγάλουν επιτέλους σεβόμενοι τους εαυτούς τους».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.