Στον Περιφερειάρχη αντιπροσωπεία του ΟΦΗ

14:40 | 05/04/2018

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχαν μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ.

Ο κ. Αρναουτάκης, ο οποίος ήταν στο γήπεδο και παρακολούθησε τον νικηφόρο αγώνα της κρητικής ομάδας με τον Άρη, υποδέχθηκε τους ανθρώπους του ΟΦΗ λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: «Ο ΟΦΗ ανήκει στη Super League»

Την ΠΑΕ ΟΦΗ στη συνάντηση εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Κώστας Καζανάκης, ο μέτοχος Μιχάλης Μυλωνάκης, το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Αποστολάκης και ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Γιώργος Κορτσιδάκης.

Οι διοικούντες στη συζήτησή τους με τον Περιφερειάρχη, αναφέρθηκαν στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των γηπεδικών εγκαταστάσεων, αλλά και τις υποδομές που πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα με τον κ. Αρναουτάκη να τάσσεται στο πλευρό τους, τονίζοντας: «Σαν Περιφέρεια Κρήτης θα είμαστε κοντά στον ΟΦΗ, όπως κάνουμε πάντα», με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την συνάντηση.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας, για την εμφάνιση, τη νίκη, αλλά και την υποδειγματική παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ, οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στον αγώνα με τον Άρη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.