Στον τελικό με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανέτρεψε την ήττα στην Τούμπα, νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στον τελικό

Για πρώτη φορά μετά το 2016 ο Ολυμπιακός προκρίνεται στον τελικό και μάλιστα με τον ίδιο αντίπαλο (ΑΕΚ). Οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν τούμπα το 2-3 του πρώτου ματς, επικράτησαν 2-0 του ΠΑΟΚ και θα αντιμετωπίσουν την Ένωση στον εφετινό τελικό.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο -και στις ευκαιρίες, μία για την κάθε ομάδα- ωστόσο η κίνηση του Πέδρο Μαρτίνς αποδείχθηκε σωτήρια για τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος προπονητής πέρασε τον Φορτούνη στη θέση του Μπουχαλάκη λίγο πριν την ανάπαυλα και οι γηπεδούχοι πήραν το κάθετο παιχνίδι που τους είχε λείψει με δεδομένη και την απουσία του Βαλμπουενά που έμεινε εκτός αποστολής λίγο πριν από τη σέντρα.

Στο δεύτερο μέρος οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι και πιο απειλητικοί και κατάφεραν στο 65' να πάρουν προβάδισμα και σκορ πρόκρισης με το γκολ του Μασούρα. Ο ΠΑΟΚ πήρε μέτρα, έγινε πιο επιθετικός και στο 83' έχασε τεράστια ευκαιρία σε κεφαλιά του Βαρέλα που έδιωξε ενστικτωδώς ο Σα.

Στο 85' ο Ολυμπιακός πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα και σκότωσε τις όποιες ελπίδες του Δικεφάλου για πρόκριση στον τελικό. Ο Καμαρά έκανε το 2-0 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (42' λ.τρ. Φορτούνης), Μασούρας (80' Καφού), Λοβέρα (46' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (89' Χασάν).

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (73' Στοχ), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι (73' Μπίσεσβαρ), Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, Λημνιός (62' Ροντρίγο), Τζόλης (62' Λάμπρου), 'Ακπομ (62' Σβιντέρσκι).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.