Στον τελικό με θριάμβο η Ίντερ!

23:55 | 17/08/2020

Η Ιταλική ομάδα επικράτησε με 5-0 της Σαχτάρ στον 2ο ημιτελικό του Europa League και θα αντιμετωπίσει την Σεβίλλη στον τελικό με φόντο το εφετινό τρόπαιο - τα γκολ της νίκης

Ήταν εξ αρχής, το φαβορί για τον τελικό. Όμως, η Σαχτάρ φαινομενικά θα την δυσκόλευε. Η Ίντερ απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, συνέτριψε στον νοκ άουτ ημιτελικό με 5-0 τους Ουκρανούς και θα βρεθεί στον τελικό του Europa League, όπου και θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τηνΣεβίλλη.

Στην πρώτη φάση του αγώνα, ο Μπαρέλα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πιατόφ, έκανε σέντρα ακριβείας στον Λαουτάρο και ο Αργεντινός σκόραρε για το 1-0! Ο Ντ'Αμπρόζιο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον το καλοεκτελεσμένο κόρνερ του Μπρόζοβιτς κι έκανε το 2-0, βάζοντας την Ίντερ με το... ενάμιση πόδι στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ! Στο 67' ο Μαρτίνεζ με ωραίο σουτ έκανε το 3-0 ενώ στο 78' ο Λουκάκου με όμορφο σουτ μετά από πάσα του Μαρτίνεζ κάνει το 4-0 για τους Μιλανέζους!

Ο Βέλγος «δυναμίτης» δεν είχε τελειώσει τη δουλειά του, όμως, αφού στο 84΄ εξέθεσε τον Κοτσολάβα αφήνοντας τον Ουκρανό να τον... ψάχνει και διαμόρφωσε το τελικό 5-0, με το 32ο τέρμα του στην αγωνιστική περίοδο 2019-20!

ΙΝΤΕΡ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντ΄ Αμπρόζιο (80΄ Μόουζες), Γιανγκ (66΄ Μπιράγκι), Μπρόζοβιτς (85΄ Σένσι), Μπαρέλα, Γκαλιαρντίνι, Λουκάκου (85΄ Εσπόζιτο), Μαρτίνες (80΄ Έρικσεν).

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Λουίς Κάστρο): Πιατόφ, Ντοντό, Κρίβτσοφ, Κοτσολάβα, Ματβιγιένκο, Στεπανένκο, Αντόνιο, Μάρλος (75΄ Κονοπλιάνκα), Πάτρικ (59΄ Σόλομον), Τάισον, Μοράες.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.