Στον τελικό με Τσόλακ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου παίρνοντας το 1-1 από τον Ολυμπιακό στο "Γ.Καραϊσκάκης" με το γκολ του Τσόλακ.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το εκτός έδρας γκολ στην παράταση και με το 1-1 πήρε την πρόκριση για τον τελικό κυπέλλου της 21ης Μαϊου κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος νωρίτερα απέκλεισε τη Λαμία.


180 και κάτι λεπτά δεν έφτασαν για να δούμε γκολ στο ζευγάρι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Στη ρεβάνς του 0-0 της Τούμπας, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μασούρα, μία σε κάθε ημίχρονο, αλλά γκολ δεν είδαμε. Ειδικά στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας το ντέρμπι είχε τρελό ρυθμό, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, αλλά το 0-0 έστειλε τις δύο ομάδες στην ημίωρη παράταση για να λύσουν τις διαφορές τους.

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο ρυθμός έπεσε, αλλά είχαμε γκολ. Συγκεκριμένα, από το σημείο του πέναλτι με εκτέλεση αλά Πανένκα του Ελ Αραμπί μετά από ανατροπή του από τον Πασχαλάκη και έλεγχο του VAR. Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο 105', αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ, αφού με την έναρξη του β' μέρους ο Τσόλακ, στο 109', ισοφάρισε και έγειρε τη ζυγαριά υπέρ του Δικεφάλου του Βορρά!

Το 1-1 έδινε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό να έχει κάτι λιγότερο από 15 λεπτά για ένα δεύτερο γκολ ώστε να πάρει αυτός το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παρά την πίεση των γηπεδούχων, ο ΠΑΟΚ άντεξε και κράτησε το 1-1 που τον στέλνει στον αγώνα της 21ης Μαϊου όπου θα διεκδικήσει το κύπελλο απέναντι στον Παναθηναϊκό όπως το 2014.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής έδειξε δύο κόκκινες στον πάγκο του ΠΑΟΚ, η μία στον Αουγκούστο και η άλλη στον Καρυπίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (111’ Κούντε), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μ. Καμαρά (61’ Καρβάλιο), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (111’ Βρουσάι), Ροντρίγκες (75’ Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας (87’ Βαλμπουενά), Τικίνιο (75’ Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Αουγκούστο (89’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ (46’ λ. τρ. Φελίπε Σοάρες, 105’ Τσόλακ), Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ (62’ Μιτρίτσα, 90’ λ.τρ. Τέιλορ), Άκπομ (72’ Ολιβέιρα).


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.