Στον τελικό ο ΠΑΝΟΜ

17:11 | 07/03/2018

Ο ΠΑΝΟΜ επιστρέφει σε τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Οι Μαλιώτες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Μινωική στο γήπεδο του Πανεπιστημίου και σε συνδυασμό με το υπέρ τους 3-1 του πρώτου αγώνα πήραν το «εισιτήριο» για να φτάσουν μέχρι το τέλος της φετινής διοργάνωσης. Εκεί περιμένουν τον ΠΟΑ ή τις Μοίρες, που θ’ αναμετρηθούν την ερχόμενη Τετάρτη (14/03).

Το ματς ήταν αρκετά δυνατό και υπήρξε μέγα πάθος και από τις δύο πλευρές. Το πρώτο μέρος, βέβαια, κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο, σε αντίθεση με την επανάληψη που «έκρυβε» όλες τις… συγκινήσεις. Στο 50’ οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν μ’ ένα εκπληκτικό γκολ του Μυλωνά, αλλά η «Μπάρτσα» ισοφάρισε με πέναλτι του Ανδρεαδάκη στο 65’. Πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΝΟΜ έμεινε με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δαριβιανάκης. Στα επόμενα λεπτά η ομάδα της Φορτέτσας πίεσε, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Αποστολάκης Θ. (72’ λ.τρ. Κτιστάκης), Χατζηδημητρίου, Αποστολάκης Γ., Ψαρράς (54’ Μητρόπουλος), Ταβλαδωράκης, Καραντινάκης, Καστελιανάκης, Ρουμελιώτης, Δρακούλης, Ανδρεαδάκης.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Λαδιανός, Διαμαντάκης, Μαυρίδης, Τζιράκης, Κολιακουδάκης, Μυλωνάς, Δαριβιανάκης, Μανιαδής, Φουκαράκης (90’ Συσκάκης), Σωμαράκης (66’ Νικολί).

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.