Στόπερ, Άγιαξ και... Αποστολόπουλος

20:16 | 20/07/2019

Στον ΟΦΗ προχωρούν τα μεταγραφικά και ταυτόχρονα προετοιμάζονται για το φιλικό της Δευτέρας. Τι ισχύει με Αποστολόπουλο.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία στην Ολλανδία και μετράει αντίστροφα για το επόμενο φιλικό, αυτό με τον Άγιαξ την προσεχή Δευτέρα στις 15:00 (ώρα Ελλάδας). Μάλιστα, το σπουδαίο αυτό φιλικό θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλοι της κρητικής ομάδας σε ζωντανή μετάδοση μέσω του επίσημου καναλιού του Άγιαξ στο youtube.

Το βάρος στον στόπερ

Εκτός, όπως, από τα της προετοιμασίας, ο ΟΦΗ προχωρά και τα μεταγραφικά. Το βάρος, όπως είναι γνωστό, επικεντρώνεται στην απόκτηση στόπερ και σύμφωνα με πληροφορίες, η κρητική ομάδα σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την απόκτησή του. Όπως έχει γραφτεί στο Capitano.gr, το scouting των «ασπρόμαυρων» δούλεψε αρκετά αυτή την υπόθεση, οπότε το θέμα μοιάζει να έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Όταν ανακοινωθεί τότε ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την αποστολή της κρητικής ομάδας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, «λύνοντας» τα χέρια του Γιώργου Σίμου που θα αποκτήσει ακόμα μία λύση στην αμυντική γραμμή.

Τι ισχύει με Αποστολόπουλο

Κατά τα λοιπά, ο νεαρός Απόστολος Αποστολόπουλος βρίσκεται στα «ραντάρ» του ΟΦΗ και το θέμα όσον αφορά στην απόκτησή του, ξεκαθαρίζεται σχετικά με το οικονομικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, από τον ΟΦΗ δεν επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν για την περίπτωση του παίκτη, ωστόσο ξεκαθάρισαν τι ακριβώς ισχύει με τον 16χρονο ακραίο μπακ, με αφορμή το ρεπορτάζ του Capitano.gr.

Ο Πανσερραϊκός αυτη τη στιγμή είναι ερασιτεχνικό σωματείο κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης θεωρείται ερασιτέχνης. Οπερ σημαίνει, αν μια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, δεν χρειάζεται να μιλήσει με τον Πανσερραϊκό, πόσο μάλλον να συμφωνήσει μαζί του στο οικονομικό κομμάτι. Μιλάει με τον παίκτη και εφόσον υπάρχει συμφωνία τότε πληρώνει τα τροφεία και τον κάνει δικό της.

Οπότε, η υπόθεση του Αποστολόπουλου είναι πιο εύκολη απ' ό,τι έδειχνε και εφόσον στον ΟΦΗ προχωρήσουν, τότε η διαδικασία είναι απλή, αρκεί βέβαια να υπάρξει συμφωνία μαζί του.

Η φήμη του νεαρού αμυντικού έφτασε μέχρι και το εξωτερικό, αφού ενημερώθηκαν ξένοι σκάουτερ και έσπευσαν να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Ο ΟΦΗ τον εντόπισε και μάλιστα φαίνεται ότι έχει όλο το «πακέτο», αφού εκτός του νεαρού της ηλικίας και του ταλέντο του, είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας. Στον Πανσερραϊκό λένε τα καλύτερα λόγια, ειδικά στο κομμάτι της δουλειάς και της προσήλωσής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσεκάρει 16χρονο ταλέντο ο ΟΦΗ

Πισίνα και ρεπό μετά το φιλικό με την Έουπεν

 Πού θα δείτε το φιλικό Αγιαξ-ΟΦΗ

Kέρδισε πόντους ο Πέρσον

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.