Στους «8» του κόσμου η Εθνική Ενόπλων - βασικός ο Ροβίθης

10:17 | 22/10/2019

Στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ενόπλων Δυνάμεων (CISM) προκρίθηκε η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου που διεξάγεται στην Κίνα - βασικοί οι Ροβίθης και Ουές

Παρά την ήττα (5-2) από το Ομάν, η Εθνική κατάφερε να πάρει την πρόκριση και την Τετάρτη (23/10) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Βόρεια Κορέα, η οποία ολοκλήρωσε την διαδικασία των ομίλων ως πρώτη, με 7 πόντους (2-1-0). 

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με το Ομάν, που τερμάτισε με 9 βαθμούς (3-0-0) στον δεύτερο από τους τρεις ομίλους, έχοντας την καλύτερη επίδοση από κάθε άλλο σύνολο, η Εθνική μας δέχθηκε τέρμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. 
Στην επανάληψη, το Ομάν πήρε το προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ στο 51’, ενώ στο 55’ σημείωσε το 3-0. Η Εθνική μας μείωσε σε 3-1 με τον Ροβίθη, στο 61’, αλλά τέσσερα λεπτά μετά, το Ομάν πέτυχε το 4-1. Ο Οικονομόπουλος έκανε το 4-2, στο 72’ και το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε στο 87’.

Στην αναμέτρηση αγωνίστικαν οι: Βουρνάζος, Λυμπερόπουλος, Βίλα (57’ Μάναλης), Παπουτσογιαννόπουλος, Τζανδάρης, Οικονομόπουλος, Ροβίθης, Κωνσταντινόπουλος, Καραμάνος, Ουές (71’ Ταμπάκης), Στρίγγας (57’ Κουιρουκίδης)

Στον πάγκο έμειναν οι: Χοτζάλι, Φουκαράς, Μπουρσέλης, Σμυρλής, Δασκαλάκης, Βλάχος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.