Στους Λέικερς ο Κρίστιαν Γουντ για τα επόμενα δύο χρόνια

10:42 | 06/09/2023

Ο free agent φόργουορντ/σέντερ Κρίστιαν Γουντ, συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο 5,7 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Λος Άντζελες Λέικερς, που περιλαμβάνει player option για τη σεζόν 2024-25, ανέφεραν πηγές στο ESPN το βράδυ της Τρίτης.

Ο Γουντ θα έχει την ευκαιρία να αγωνισθεί σε έναν από τους βασικούς υποψήφιους για τον τίτλο της Δυτικής Περιφέρειας και να αποκαταστήσει την αξία του στην αγορά όταν επιστρέψει στη free agency το 2024 -- και οι Λέικερς αποκτούν έναν ικανό ψηλό που θα τους προσφέρει ευελιξία και βάθος στο ρόστερ.

Η πρόσληψη του Γουντ, μαζί με την απόκτηση free agent σέντερ Τζάκσον Χέις, πιθανότατα σημαίνει ότι ο Άντονι Ντέιβις θα χρειαστεί να παίξει λιγότερα λεπτά στη θέση του σέντερ αυτή τη σεζόν.

Ο Γουντ είχε μέσο όρο 16,6 πόντους και 7,3 ριμπάουντ για τους Ντάλας Μάβερικς το 2022-23. Ήταν επίσης ένας από τους τέσσερις παίκτες με ύψος τουλάχιστον 2.08, που σημείωσαν 100 τρίποντα σε καθεμία από τις δύο τελευταίες σεζόν, μαζί με τους Νίκολα Βούτσεβιτς, Λάουρι Μάρκανεν και Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ.

Ο Γουντ έχει κατά μέσο όρο 38% στα τρίποντα τις τελευταίες τέσσερις σεζόν και εντάσσεται στους Λέικερς που πέρυσι σούταραν με 34% από το τρίποντο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.