​Στραπάτσο του Άρη από την Μακάμπι

22:04 | 04/08/2022

Η άμυνα του Άρη έμπαζε κα η καλύτερη Μακάμπι βρήκε τον τρόπο να κάνει τη ζημιά στον Άρη και με ένα γκολ (2-0) σε κάθε ημίχρονο πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Conference League.

Ο Χουλιάν Κουέστα έκανε το παιχνίδι της ζωής του και χάρη στον Ισπανό πορτιέρε ο Άρης κράτησε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με την αποστολή του να γίνεται πλέον πολύ δύσκολη την επόμενη Πέμπτη στην έδρα του το «Κλεάνθης Βικελίδης». Απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Καμάτσο στο 94' να βάλει τον Άρη γερά στο... κόλπο της πρόκρισης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29'. Οι παίκτες του Ίβιτς έφυγαν στην αντεπίθεση και αυτή τη φορά ο Τζότζε Γιοβάνοβιτς πλάσαρε σωστά από πλεονεκτική θέση. Την ασίστ πιστώνεται ο Κανισόβσκι, ο οποίος διένυσε αρκετά μέτρα πριν πασάρει στον Σέρβο μέσα στην περιοχή. Ο Ζαχάβι έκανε το τελειωτικό χτύπημα στο 84'.

Οι συνθέσεις:

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Βλάνταν Ίβιτς): Πέρεζ, Ζεράλδες, Χοζέζ (62' Γκλουχ), Γεινί, Σαμπορίτ, Μπίτον (62' Ναχμίας), Όβερεμ (92' Ρίκαν), Γκλέιζερ, Κούβας (66' Ζαχάβι), Κανιτσόβσκι, Γιοβάνοβιτς΄(66' Πέριτσα).

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν (80' Μαζικού), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ντουκουρέ, Νταμπό (80' Ντιόπ), Γκαρσία (49' Μάνου Γκαρθία), Μαντσίνι (63' Πάλμα), Ιτούρμπε (63' Καμάτσο), Γκρέι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.