«Στρατιώτης» Κοροβέσης…

ΟΦΗ

Ο έμπειρος παίκτης του ΟΦΗ άλλαξε θέση στα δύο πρώτα φιλικά και… δίνει το παράδειγμα.

Έτσι κι αλλιώς οι προετοιμασίες προσφέρονται για «αλχημείες» και δοκιμές από τους προπονητές. Κάτι ανάλογο ισχύει και στον Όμιλο, με τον Νίκο Νιόπλια να κάνει τις δικές του στα μέχρι τώρα τεστ του συγκροτήματος του, με Βίτεσε και Άντερλεχτ.

Ένα από τα… πειράματα του έμπειρου τεχνικού έγινε με τον Νίκο Κοροβέση, ο οποίος από το αριστερό άκρο της άμυνας, πήρε… μετάθεση, σαν ένας καλός «στρατιώτης» του ηρακλειώτικου συλλόγου και έπαιξε ως μεσοαμυντικός. Και τα πήγε ομολογουμένως καλά.

Ήταν εκείνος, άλλωστε, που σκόραρε στο πρόσφατο φιλικό απέναντι στους Βέλγους, όπου οι «ασπρόμαυροι»… έκρυψαν την μπάλα.

Το θέμα με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή δεν έχει να κάνει καθαρά με τις εμφανίσεις του στη μεσαία γραμμή και τα όποια λάθη του ή όχι.

Ήταν ο τρόπος προσέγγισης της αλλαγής και η νοοτροπία του. Αποτελεί ένα εκ των παλαιότερων ποδοσφαιριστών του κλαμπ, ανήκει στο γκρουπ των αρχηγών και σίγουρα η παρουσία του στη λειτουργία της ομάδας έχει τη δική της σημασία.

Είναι συνήθως «αθόρυβος», αλλά πάντα τα δίνει όλα για τον ΟΦΗ, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα. Γενικότερα είναι η επιτομή της σοβαρότητας και της πειθαρχίας και είναι παίκτης που δεν τα παρατάει ποτέ.

Συνεπής στα καθήκοντα του, προσπαθεί να προσφέρει και, όπως φαίνεται, το κάνει απ’ όποια θέση και αν χρησιμοποιηθεί.

Μένει να φανεί, βέβαια, αν κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν «βαφτιστεί» μεσοαμυντικός και παίξει και στις επίσημες αναμετρήσεις ή αν τελικά κρατήσει τον ρόλο του ως αριστερό μπακ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.