Στρέζος: «Στην Ολλανδία δεν πήραν τα μέτρα της Ελλάδας»

11:03 | 22/04/2020

Ο Γιώργος Στρέζος μίλησε για την κατάσταση στην Ολλανδία και την απόφαση αναστολής του πρωταθλήματος.

Ο πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ και νυν της Βίλεμ αναφέρθηκε στα μέτρα που είναι πιο χαλαρά, αλλά και στο τι του λένε οι συγγενείς του στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ιστοσελίδα sdna.gr, τόνισε χαρακτηριστικά: «Η ενημέρωση που έχουμε οι ποδοσφαιριστές από την ομάδα είναι να περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη (23/4) όπου θα υπάρχει ένα μίτινγκ της ολλανδικής ομοσπονδίας με την ΟΥΕΦΑ. Κάτι που σημαίνει πως βρισκόμαστε ακόμα σε στάση αναμονής.

Στην Ολλανδία πάντως οι περισσότερες ομάδες είναι ανεξάρτητες οικονομικά, χωρίς να περιμένουν τα χρήματα των τηλεοπτικών για να επιβιώσουν. Κι αυτό είναι κάτι που ευνοεί την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού».

Για την κατάσταση στην Ολλανδία: «Δεν έχουν πάρει τα μέτρα της Ελλάδας. Μόνο κάποια μαγαζιά είναι κλειστά και απαγορεύονται οι μεγάλες συναθροίσεις. Σύμφωνα πάντως με όσα κυκλοφορούν, σύντομα θα παρθούν νέα πιο σκληρά μέτρα».

Για την επικοινωνία με την οικογένεια του στην Ελλάδα: «Μου μεταφέρουν πως τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά στην Ελλάδα. Τους κάνει εντύπωση πως στην Ολλανδία είναι χαλαρά τα μέτρα παρά το γεγονός πως υπάρχουν περισσότερα κρούσματα και νεκροί».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.