«Στροφή» στον ΠΑΣ Γιάννινα

16:08 | 24/09/2021

Ξεκίνησε η… μίνι προετοιμασία του ΟΦΗ.

Στον Όμιλο άφησαν πίσω τους το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον στο προσκήνιο έχει περάσει η έξοδος στους «Ζωσιμάδες».

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (26/09), ωστόσο θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν το αήττητο σερί και για να βελτιώσουν τη συγκομιδή τους.

Ο Νέιρα, ντε Γκουζμάν, Γαγιέγος, Καμάου, Διαμαντής και Βούρος ακολούθησαν και σήμερα ατομική θεραπεία. Η σχετική ενημέρωση:

«Ασκήσεις τεχνικής, παιχνίδι μικρών σχέσεων και πρόγραμμα στο γυμναστήριο περιελάμβανε η σημερινή (24/9) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Ο Adil Nabi ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα πρόγραμμα αποφόρτισης, με τους Juan Neira, Jonathan De Guzman, Felipe Gallegos, Bruce Kamau, Απόστολο Διαμαντή και Πραξιτέλη Βούρο να συνεχίζουν ατομική αποθεραπεία.

Οι Miguel Mellado, Jon Toral, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχαν στις ασκήσεις τεχνικής, συνεχίζοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (25/9), στις 10:00».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.