O... στυλάτος Σίμος και το μεγάλο «όπλο» του ΟΦΗ

SMS

Ο Γιώργος Σίμος ακολουθεί τις επιταγές του σύγχρονου ποδοσφαίρου και φαίνεται ξεκάθαρα πως… το’ χει.

Το περασμένο καλοκαίρι ο ερχομός του Γιώργου Σίμου στον ΟΦΗ προκάλεσε μπόλικη συζήτηση. Όχι απαραίτητα με αρνητική διάθεση, αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν τάσσονταν υπέρ της πρόσληψης του.

Επειδή, ωστόσο, το γήπεδο είναι ο «καθρέπτης» σε κάθε περίπτωση, η επιλογή του 41χρονου προπονητή ένα χρόνο μετά αποδεικνύεται «λαχείο» και κάτι παραπάνω ακόμη.

Δουλευταράς, καταρτισμένος, έπαιξε το δικό του σπουδαίο ρόλο στην επιτυχημένη πορεία των «ασπρόμαυρων» και στην έξοδο τους στο Europa League.

O νεαρός τεχνικός, έτσι, συνεχίζει το έργο του φέτος για να διατηρήσει το συγκρότημα του στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου και παράλληλα να κάνει βήματα προς τα μπρος.

Ο Σίμος, μάλιστα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» την Τρίτη (18/08) στο ΒΑΚ να εκτελεί μια άσκηση και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Ο κόουτς το’ χει ακόμη και αυτό είναι φυσικά σημαντικό. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει πλέον τους προπονητές να είναι fit όσο γίνεται περισσότερο και να έχουν ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα της ομάδας.

Να συμμετέχουν, είτε δείχνοντας ασκήσεις, είτε τρέχοντας και κάνοντας παιχνίδια μαζί με τους παίκτες.

Μ’ αυτόν τον τρόπο ο εκάστοτε τεχνικός δημιουργεί μία θετική εικόνα στα μάτια των ποδοσφαιριστών του και αυτομάτως εμπνέει σεβασμό, ενώ δίνει και περισσότερο κίνητρο για προσπάθεια.

Ο Σίμος διαθέτει το «πακέτο» και με τις πλούσιες γνώσεις του αποτελεί ένα μεγάλο «όπλο» στον πάγκο του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δουλειά και χαμόγελα…

«Εκτός» και πάλι ο Νέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.