Ηρόδοτος: «Οι παίκτες μας πήγαν νοσοκομείο, δυσφημούν την ομάδα μας»

14:08 | 07/01/2023

Με δήλωσή του ο γενικός αρχηγός του Ηροδότου επεσήμανε ότι οι παίκτες του έχουν νοσηλευθεί και είναι απόφαση ιατρών να μην αγωνιστούν με την ΑΕΚ Β’.

Με μηνύσεις θα απαντήσει ο Ηρόδοτος σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι δεν αληθεύει το γεγονός ότι οι περισσότεροι από δέκα παίκτες του ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα και δεν μπορούν να αγωνιστούν στο ματς με την ΑΕΚ Β’.

Αυτό επισημαίνει ο Παναγιώτης Τσιριμπής, γενικός αρχηγός της ομάδας, σε δήλωσή του, στην οποία πρώτα επισημαίνει ότι οι παίκτες της ομάδας έχουν νοσηλευθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν.

«Επειδή γράφονται σε πολλά sites πως δήθεν ο Ηρόδοτος έχει γαστρεντερίτιδα, αμφισβητώντας το, καλό είναι πριν αμφισβητήσουν κάτι, να το ψάξουν και να κάνουν τη δουλειά τους και όχι τα παπαγαλάκια», αναφέρει -αρχικά- ο Παναγιώτης Τσιριμπής και συνεχίζει:

«Οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου νοσηλεύτηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αυτό ήταν απόφαση γιατρών και όχι δική μας. Όποιος από ‘δω και πέρα αμφισβητήσει και δυσφημίσει τον Ηρόδοτο, με κακόβουλα δημοσιεύματα, θα κινηθούμε νομικά.
Όσο αναφορά το παιχνίδι με την Κηφισιά, που το χαρακτηρίζουν ως παρωδία, παρωδία είναι άλλα πράγματα και καλό είναι να μην προκαλούν, γιατί κάποια στιγμή το απόστημα θα σπάσει και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.