Super League 2: «Να καθίσουν όλοι οι φορείς μαζί για να πάψουν τα Σαββατοκύριακα να οδηγούν συναθρώπους μας στην εντατική»

17:14 | 09/12/2023

Η Super League 2 εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα βίαια επεισόδια στον Ρέντη

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Παρότι η Super League 2 καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την εξάλειψη φαινομένων βίας από τα γήπεδα της κατηγορίας μας και έχει καταφέρει να μην υπάρχουν κρούσματα και στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο φόβος μιας ακόμη τραγωδίας στον ελληνικό αθλητισμό δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους.

Με την ελπίδα να μην βιώσει η κοινωνία μας ακόμη μια τραγωδία και ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο περιθώριο του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ να κερδίσει τη μάχη που δίνει, οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται αρχικά στην οικογένειά του και εν συνεχεία στην ευθύνη που έχουμε όλοι μας προκειμένου να μετατρέψουμε ξανά τα ελληνικά γήπεδα σε χώρους ψυχαγωγίας.

Κάποια στιγμή πρέπει να πάψει να μας κυριεύει ο φόβος. Κάποια στιγμή πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να βρούμε λύσεις. Όσο επώδυνες κι αν είναι αυτές. Εν αναμονή των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού και της ελληνικής κυβέρνησης για την καταπολέμηση της βίας στον ελληνικό αθλητισμό, καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να καθίσουν επιτέλους με ειλικρίνεια στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να πάψουν τα Σαββατοκύριακα (αλλά πλέον και οι καθημερινές μας) να οδηγούν συνανθρώπους μας στην εντατική κάποιου νοσοκομείου.

Είναι αυτονόητο ότι ως συνεταιρισμός θα είμαστε υπέρμαχοι οποιουδήποτε μέτρου κινείται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.