Superleague: Ώρα για πρεμιέρα

11:27 | 11/09/2020

Λίγο διάστημα μετά την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν η Super League 1 επιστρέφει ξανά στη δράση με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής - όλη η αγωνιστική από τα κανάλια Novasports

Η αυλαία θα ανοίξει στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη να φιλοξενεί τη Λαμία. Η δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΛ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχτούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 18:15 τη Λαμία, με στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί το πρωτάθλημα και να κοιτάξουν αμέσως το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τρίτης με την Κόλος Κοβαλίβκα. Ο Άρης θα εμφανιστεί με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο του, με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του και χωρίς προβλήματα. Επίσης η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά με αλλαγή σχηματισμού (4-3-3) σε επίσημο παιχνίδι. Για τη Λαμία είναι η τέταρτη σεζόν στην κατηγορία. Με τον Γιώργο Πετράκη ο οποίος ανέλαβε στο τέλος της περσινή σεζόν την ομάδα της Φθιώτιδας να παραμένει στο τιμόνι. H Λαμία δεν προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της, με λίγους ποδοσφαιριστές να αποχωρούν και μικρό αριθμό μεταγραφών.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ είναι η δεύτερη της ημέρας (20:30) με τον Δικέφαλο να έχει ξεκάθαρο στόχο να ξεκινήσει χωρίς απώλειες την πορεία του στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Ωστόσο πάντα στην άκρη του μυαλού του Αμπέλ Φερέιρα υπάρχει η προσεχής αναμέτρηση με την Μπενφίκα για τα προκριματικά του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει ήδη ένα επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας όπου επικράτηση με άνεση (3-1) επί της τουρκικής ομάδας και άφησε θετικές εντυπώσεις. Νέο πρόσωπο συγκριτικά με τον πρόσφατο παιχνίδι των προκριματικών για τον ΠΑΟΚ είναι ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς που συμμετέχει κανονικά στην αποστολή. Εκτός για τους «ασπρόμαυρους» έμειναν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ροντρίγκο Σοάρες που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, αλλά και ο Λέο Μάτος.

Για τον ΠΑΟΚ ο αγώνας με την ΑΕΛ είναι ο υπ’ αριθμόν 2000 που δίνει στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League.

Η ΑΕΛ από την μεριά της συνεχίζει με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της, έχοντας τερματίσει την περασμένη σεζόν στην ένατη θέση. Η ομάδα της Λάρισας δεν έχει χάσει τις δύο προηγούμενες πρεμιέρες της, παίζοντας μάλιστα εκτός έδρας και το ίδιο θέλει να κάνει και φέτος.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, έχοντας κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ αλλά παράλληλα διατηρώντας τον βασικό κορμό της θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω από τη περσινή χρονιά.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από τα συνδρομητικά κανάλια του Novasports, φυσικά κεκλεισμένων των θυρών και με τα υγειονομικά πλαίσια που προβλέπονται.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Σήμερα

18:15 Αρης-Λαμία (Novasports 1)

20:30 ΠΑΟΚ-Λάρισα (Novasports)

Σάββατο

18:00 ΟΦΗ-Παναιτωλικός (Novasports 1)

Κυριακή

18:30 Ατρόμητος-Βόλος (Novasports 2)

20:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (Novasports 1)

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

18:15 Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ανακοίνωση της Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.