«Συγκεντρωμένοι στην άμυνα»

15:26 | 13/04/2018

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει το Σάββατο (14/03, 16.30) το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο φιλοξενείται από την Κύμη για την 23η αγωνιστική της Basket League.

Οι «βασιλιάδες» θα κυνηγήσουν το «διπλό» στην Χαλκίδα για να… καθαρίσουν με την παραμονή και ταυτόχρονα να αυξήσουν τις πιθανότητες για συμμετοχή στα πλέι οφ. Τόσο ο Σταύρος Μυκονιάτης, όσο και ο Μάλκομ Άρμστεντ υποστήριξαν ότι η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη στην άμυνα για να πετύχει το στόχο της.

Ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα τόνισε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά πως χρειαζόμαστε μία νίκη εκτός έδρας για να μπούμε στα πλέι οφ, έχοντας την ευκαιρία να την επιτύχουμε στο αυριανό ματς. Η Κύμη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση έχοντας πολύ καλό υλικό. Από τα μισά του α’ γύρου έως τώρα έχει δείξει εξαιρετική εικόνα. Εμείς καλούμαστε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς, να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του αγώνα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το αμυντικό κομμάτι και ο ρυθμός θα είναι τα «κλειδιά» για μας, αφού αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που τρέχει καλά στο γήπεδο και σουτάρει με πολύ μεγάλο ποσοστό ευστοχίας».

Από την πλευρά του, ο Άρμστεντ είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ιδιαίτερα τώρα που φτάνουμε στο φινάλε του πρωταθλήματος. Όμως θεωρώ πως το αυριανό είναι το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής διότι έχουμε μείνει πίσω, όσον αφορά στον στόχο μας. Απέναντι στην Κύμη θα πρέπει να εμφανιστούμε με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες μας για την πρόκριση στα πλέι οφ. Για να πάρουμε το «διπλό» θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα, όπου θεωρώ πως έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα και προσωπικά θα προσπαθήσω να είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.