Συγκινεί στο αντίο του στον ΟΦΗ ο Μανδάς

23:33 | 04/09/2023

Με ένα μακροσκελές μήνυμά του στα social media, ο Χρήστος Μανδάς είπε το «αντίο» στον ΟΦΗ.

Ο νυν, πλέον, παίκτης της Λάτσιο αναφέρει στο συγκινητικό του μήνυμα:

«Μετά από 1,5 χρόνο στην ομάδα ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δρομοι μας..Νιώθω πολύ τυχερός και ευλογημένος που ήμουν κομμάτι του ΟΦΗ, κάθε μέρα ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου στην Κρήτη ..έμαθα πως ειναι να αγαπάς και να σε αγαπανε, είδα την πλευρά του ποδοσφαίρου οπως την ονειρευόμουν και απολάμβανα κάθε στιγμη που φορούσα την φανέλα αυτήν!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου τον πρόεδρο της ομάδας κ.Μιχάλη Μπουση και τον Κ.Μήνα Λύσανδρου που ήταν δίπλα μου σε όλα σαν να ήταν η πραγματική μου οικογένεια ..με βοήθησαν σε όλα και μου άνοιξαν τον δρόμο να μπορέσω να κάνω ένα όνειρο πραγματικότητα!!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω φυσικά τους προπονητες μου,τους συμπαίκτες μου που είμασταν όλη μέρα μαζί και ολους τους ανθρωπους που δουλευουν για την ομαδα που δίνουν κάθε μέρα μάχη για να είμαστε καλά εμείς!! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για όλη την στήριξη που μου έδωσε στα δύσκολα και στα εύκολα ..με έκαναν να νιώσω τόσο γρήγορα ότι είμαι ένας απο αυτούς και δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!..

Τελειώνει η ιστορία μας σαν να ειναι η πιο όμορφη μαντινάδα ευχαριστώ για όλα ΟΦΗ ευχαριστώ για όλα Κρήτη!!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.