Συγκινεί το αντίο του Λάρσον στους οπαδούς της Μάλμε

SMS
20:32 | 16/08/2022

Ο Σουηδός μπακ του ΟΦΗ είπε το δικό του αντίο στον κόσμο της πρώην, πλέον, ομάδας του.

Με δήλωσή του στο επίσημο σάιτ της Μάλμε, ο Έρικ Λάρσον συγκίνησε με τα λόγια τους προς τους φιλάθλους.

Αναλυτικά:

«Όταν ήμουν μικρός, ο πατέρας μου είχε πει πως αν παλεύεις σκληρά θα πας μακριά. Δεν είχα ιδέα εκείνη την στιγμή ότι θα με πήγαινε μέχρι το Champions League, το Europa League, δύο φορές πρωταθλητής, μια φορά Κυπελλούχος και περισσότερα από 200 παιχνίδια με την φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας της Σκανδιναβίας.

Από την πρώτη μέρα αγάπησα να παίζω για το club που εκπροσωπεί το ένας για όλους, που θα κερδίσει και ποτέ δεν θα πέσει κάτω. Η ενέργεια και η αγάπη που πήρα απ’ όλη την οικογένεια της Μάλμε, θα πρέπει να ξέρετε ότι θα νιώθω αιώνια ευγνώμων και μακάρι να μπορούσα να το εξηγήσω.

Αλλά.

Είναι μια αγάπη που δεν μπορεί κανείς να καταλάβει. Να πηγαίνεις στον κόσμο και να παίρνεις ένα κύμα αγάπης ή να πηδάς μπροστά από εκείνους μετά από ένα ακόμα τρίποντο. Εύχομαι να μπορούσε να το ζήσει ο καθένας στον κόσμο.

Όταν βλέπω πίσω μου τα χρόνια μου στην Μάλμε, βλέπω χαρά. Κάθε χρόνο ήμουν μέλος να γράψω ιστορία με την μπλε μηχανή. Ξεκινώντας από το Stamford Bridge με ένα μεγάλο μπλε φως μπροστά μου, να πετυχαίνω ένα γκολ που ήταν όνειρο για μένα στο 2020 δυστυχώς μπροστά σε άδειες εξέδρες ή να με αγκαλιάζουν χιλιάδες οπαδοί στο 2021 όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Αυτές είναι μερικές από τις αξέχαστες στιγμές που παίρνω μαζί μου στην βαλίτσα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια στην Μάλμε, σας ευχαριστώ για τα πάντα. Αν κάνω κάποτε παιδί, θα του/της δώσω να καταλάβει τι πραγματικά νιώθω.

Με αγάπη από το νούμερο δύο, θα σας κοιτάζω πάντα από ψηλά.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.