Συγκίνηση και φιέστα στην Τούμπα

21:54 | 21/04/2019

Χαμός επικρατεί αυτή την ώρα στην Τούμπα αλλά και σε όλη τη Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε (5-0) τον Λεβαδειακό στη «φλεγόμενη» Τούμπα κι ανέβηκε με κάθε επισημότητα στο θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδος. Στη Θεσσαλονίκη έχει στηθεί μια μεγάλη γιορτή με καλεσμένους χιλιάδες οπαδούς.

Μετά από 34 χρόνια ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην κορυφή της Ελλάδας και το πάρτι έχει αρχίσει εδώ και ώρα. Συγκίνηση στην αλλαγή του Βιερίνια στο φινάλε, με δάκρυα στα μάτια και ο Πέλκας ο οποίος μετά το τέλος τόνισε:«Αυτή η χαρά που είδα στα πρόσωπα του κόσμου, δεν περιγράφεται. Είδα ανθρώπους να κλαινε από χαρά».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντελινο Βιερίνια τόνισε:«Ένιωσα χαρά, θυμήθηκα όλα τα παιχνίδια και τις στιγμές που περάσαμε μέχρι να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, νομίζω ότι το αξίζαμε».

Για το ότι η Τούμπα φώναζε ρυθμικά το όνομα του: «Είναι τιμή μου. Δείχνει την αγάπη του κόσμου σε μένα και δείχνει τη στήριξη που έχουμε όλοι από τον κόσμο»

Για το που αφιερώνει το πρωτάθλημα: «Στην οικογένεια μου, στα νέα παιδιά, στους προπονητές στους γιατρούς και φυσικά στον κύριο Σαββίδη»

Στο κέντρο του γηπέδου έχει στηθεί μια εξέδρα, με οθόνες που δείχνουν εικόνες από την ιστορία του ΠΑΟΚ. Στα μάτριξ του γηπέδου εμφανίστηκε μήνυμα για όλους όσοι δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή παίζει αυτή τη στιγμή στις οθόνες, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Η πόλη της σιωπής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρωταθλητής μετά από 34 χρόνια ο ΠΑΟΚ - όλα τα αποτελέσματα

Η «χρυσή βίβλος»: Δείτε όλους τους πρωταθλητές στη Super League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.