Συγκινητικές στιγμές στο «Γεντί Κουλέ»: Ο κόσμος χάρισε αρκουδάκια για τα παιδιά με καρκίνο

19:12 | 22/09/2021

Δείτε το video του Capitano.gr

Η ΠΑΕ ΟΦΗ και η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, συμμετείχαν ενεργά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με τον παιδικό καρκίνο και έστειλαν κοινό μήνυμα πριν την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι διαιτητές εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας T-shirt με το χρυσό κορδελάκι και το μήνυμα «Οι δικοί μας ήρωες», ενώ το σύμβολο κατά του παιδικού καρκίνου, φορούσε όλο το προσωπικό των ομάδων που εργάζεται στο γήπεδο.

Λίγο πριν τη σέντρα, οι αρχηγοί των δύο ομάδων δώρισαν από μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Η Παρέα της Αγάπης», ο οποίος στηρίζει εμπράκτως τα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Επίσης, λίγο μετά την προθέρμανση και όταν δόθηκε το σχετικό σύνθημα από τα μεγάφωνα, πέταξαν όλοι μαζί τα αρκουδάκια στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ είχε γεμίσει με κουκλάκια τα καθίσματα του γηπέδου. Τις επόμενες μέρες οι ποδοσφαιριστές θα τα χαρίσουν σε μικρά παιδιά που χρειάζονται την στήριξη και την αγάπη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.