Συγκινητική πρωτοβουλία για να επιστρέψει η σορός του Σωκράτη Ευαγγέλου στην Ελλάδα
Μετά από πρωτοβουλία του Μπουγαΐδη η ομάδα του μάζεψε χρήματα για να επιστρέψει η σορός στην Ελλάδα
Σε μια αξιέπαινη και συγκινητική κίνηση προχώρησε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης.
Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Β' κατηγορία της Πολωνίας με τη φανέλα της Κρόμπρι Γκλόγκοου κι έπειτα από δική του πρωτοβουλία οι συμπαίκτες του συγκέντρωσαν λεφτά, ώστε να μεταφερθεί η σορός του Σωκράτη Ευαγγέλου στην Ελλάδα.
«Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν γνωρίζουν σύνορα.
Με μια συγκινητική πρωτοβουλία του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, οι ποδοσφαιριστές της Chrobry Glogow στην Πολωνία τίμησαν τη μνήμη του Σωκράτη Ευαγγέλου.
Συγκέντρωσαν χρήματα ώστε η σορός του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Ελλάδα, στην πατρίδα του, στους δικούς του ανθρώπους. Τα χρήματα δόθηκαν στην οικογένεια του Ευαγγέλου.
Ο Σωκράτης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 32 του χρόνια, σκορπίζοντας βαθιά θλίψη όχι μόνο σε όσους βρέθηκαν πλάι του στα γήπεδα, αλλά σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα.
Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα. Γιατί στο τέλος, αυτό που μένει είναι η ανθρωπιά», αναφέρει η σχετική ανάρτηση του ΠΣΑΠΠ.