Συγκινητικός ο Ταουσιάνης: «Αφιερωμένο στον αδερφό μου»

20:05 | 15/05/2022

Οι ξεχωριστές δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη μετά την άνοδο του Λεβαδειακού.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο αδερφό του, Ιδομενέα, τον οποίο έχασε πριν μερικά χρόνια. Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Βέροιας, ο Γιάννης Ταουσιάνης μίλησε για την άνοδο και τα συναισθήματά του.

«Υπάρχει ένας καταιγισμός συναισθημάτων, αλλά περιμένουμε μη βγει κανείς από καμία γωνία και μας πει πως πρέπει να παίξουμε και άλλον αγώνα, με αυτά που περάσαμε όλη τη χρονιά. Ήταν δύο παιχνίδια δύσκολα, κρίθηκαν σε στιγμές και συναισθήματα.

Τα πήγαμε καλά και στους δύο αγώνες και κατακτήσαμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στους παίκτες μου, λογιζόμασταν το φαβορί και αυτό ήταν δύσκολο. Μπορώ να καταλάβω τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Όπως είπα είναι δύο ισάξιες ομάδες. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρει γιατί το αξίζει.»

Για το που αφιερώνει την άνοδο: «Την αφιερώνω στην οικογένεια μου, τραβάνε περισσότερες δυσκολίες απ’ ότι εγώ. Και σε έναν άνθρωπο που δεν είναι κοντά μου, στον αδερφό μου.»

Για το αν θα συνεχίσει στον Λεβαδειακό και τη νέα σεζόν: «Υπάρχει διάθεση αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μεγάλη χαρά, αλλά το μυαλό μας είναι πως θα περάσουμε αυτές τις στιγμές.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.